Thomas/ oktober 23, 2017/ Thomas' ord

Det er næsten ikke til at tro det men THR er nu blevet 10 år.

Da vi, i oktober 2007, sad og købte domænet, satte en blog med tilhørende forum op, samt skrev rundt på diverse fora, så var det ikke med tanken om at der var 10 års holdbarhed i det. Vi håbede det……. men det var på rent håb!

Vi ville bare rigtig gerne slå igennem med en, dengang, meget snæver forkærlighed til det patinerede og det gamle. Den slags køretøjer hvor tidens tand kun øger følelsen af karisma, hvis nu man kan tilskrive en død ting den slags ;)  Tiden gik og vores forum blev forældet og desværre uvirksomt, selvom det vel fik 6-7 gode år.

Nu er det renoveret, lidt som vi gør med vores biler og motorcykler, for selvom det skal se gammelt ud må det jo gerne fungere optimalt. Planen er nu at være på toppen af vedligeholdelsen så vi har et sted at samles på nettet. Jeg har endda overvejet at droppe THR på facebook da det jo er lidt af en dobbelt funktion at vedligeholde.

En del af jer følger med på sidelinien i det meste vi foretager os og jeg vil da godt opfordre til at i deltager aktivt. Man behøver ikke at bygge bil selv for at stille spørgsmål eller bare byde ind. Vi har i Danmark en paraply organisation, Motor Historisk Samråd, der har til formål at tilgodese vores interesser…… interesserne for ALLE som har med veterankøretøjer at gøre, uanset originalitet. Dem har vi også fået opmærksomhed fra, ligesom nogle af de events vi deltager i, har det. Det ser jeg som et stort skridt på vejen mod et fællesskab hvor vi kan arbejde og hygge os sammen, med én fællesnævner…….. Historien!

Da THR i sin tid blev 5 år, tegnede Bjarne Zaedow et lille jubilæumslogo. Han har så sandelig også fremtryllet et til vores 10. år på nettet….. en stor tak til dig min ven :) :)

Tilbage er der kun, endnu engang, at byde jer velkommen på det nye forum og den helt nye side. Jeg har glædet mig til at vi kunne få det igang igen og selvom rom ikke bliver drukket på én dag, så når vi nok op i “hastighed” igen.

 

De bedste hilsner

Forumskipper – Thomas Toft Bredahl