Thomas/ oktober 4, 2017/ Thomas' ord

News Update!:
Vi er i sving med at renovere vores THR hjemmeside og ja……. jeg ved at det har taget en evighed!

Hvis i ikke helt har tabt modet, så hør mig lige færdig ;-)
Jeg har været igennem en beslutningsproces hvor alle scenarier har spillet ind.
Jeg har også, sammen med mine brødre, klubkammerater og venner arrangeret et antal træf der i den grad har drænet på tid og kræfter, MEN…… I’m down but not out!

Skulle jeg opgive siden og slette hele skidtet, slet og ret forlade mig på at vi kunne holde det kørende her på FB?
Eller skulle jeg vise mig fra min vanlige, stædige side og fuldføre en renovering?

Da jeg i sin tid startede THR, var det fordi der manglede en hjemmeside og et forum der tilgodeså de af os, som syntes det var det mest fantastiske i verden med traditionelle hot rods, kustoms og patinerede eller fine originalbiler og motorcykler, der til stadighed skulle bruges og bruges hårdt.

Dengang var i oktober 2007.
Vi har stadig ikke fået nogen afløser for THR, så jeg kunne simpelthen ikke nænne at aflive idéen, så utroligt tæt på vores 10 års jubilæum.

Derfor kan i allerede nu kigge ind på www.traditional-hotrods.dk og se den generelle stil på siden.
Vi vil løbende arbejde på siden indtil alle de små “bugs” og fejl er fjernet og rettet til, så vent lige med at sende mig beskeder om alle de ting i spotter. Giv mig en uge eller to til at gøre det sidste og hvis der så stadig er noget i jeres øje…….. så send mig en besked eller mail :-)

Vores forum bliver nok den største forandring på siden!
Der er store håb om at alle de gamle “tråde” og billeder kan reddes og flyttes over i et nyt forum.
Dette vil blive kraftigt opdateret og udbygget med alle de muligheder vi længe har savnet.

Vel mødt igen :)

Thomas