Cry Baby 28-29-June-2019 Redange, France

Hjem Fora Arrangementer Cry Baby 28-29-June-2019 Redange, France

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Lörs von loco Lörs von loco 2 år, 9 måneder siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1028638
  Lörs von loco
  Lörs von loco
  Deltager

  Nu har man snart været nok til Træf i Sverige og Danmark, der skal ske noget nyt efter alle disse år med træf….. Over 30 år for mit vedkommende ;-) . Vel, det nok bare mig , MEN der er Temmelig mange intersante træf rundt om i europa, bare tag Tyskland og England…MEN der foregår også en del ex. i Frankrig og jeg har hørt meget godt om dette træf, det siges at være som A-Bombers i de tidlige dage men med størrelsen af disse dages A-Bombers OL`Style weekend, men her til Cry Baby i Redange får du næsten med garenti bedre vejr og 100% Bedre mad….så bare det er måske turen værd…døm selv :-)
  Bil mæssigt spænder de lidt vigere type og alders mæssigt end det er blevet så populært ikke at gøre på vores bredde grader. Personligt er jeg til det vigere og ikke så begrænset…længe leve friheden og alle dets muligheder. Det er menneskene bag der tæller og ikke hvad du køre. Der findes faktisk dumme svin der køre Trad og og også rare mennesker der køre ex. 1958 Chevy. Bare fordi du køre Trad rod style er du ikke automatisk Cool …….. Just my 2 Cents ;-)
  .
  http://crybabycarshow.com/
  .
  https://www.facebook.com/events/563700290713536/
  .
  Her er lidt fra 2017. Det er KUN hvert andet år…. ;-)
  .

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.