# RMF udstilling hos Motorious #

Hjem Fora Arrangementer # RMF udstilling hos Motorious #

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Lörs von loco Lörs von loco 2 år, 8 måneder siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1028760
  Thomas
  Thomas
  Keymaster

  30. marts – 7. april
  Åbningsdagen d. 30. marts vil være gæstet af arrangører og officials fra arrangementet

  Vidste du at der fandtes motorsport i Danmark, før 1970?
  Kender du til Rømø Motor Festival og den stil vi hylder?

  Hvad enten du kan svare ja eller nej til ovenstående, så vil vi gerne invitere til en udstilling om Rømø Motor Festival (RMF), hvor vi i tekst, billeder og nogle få maskinelle godter, viser jer hvad det er for en tid vi hylder.
  Tilbage i 1920’erne var der stor fokus på motorløb i Danmark og med flere store motorklubber samt et stort antal kørere, var det næsten enhver mellemstor by der havde en motorbane.
  Profiler som Poul Cadovius (ja, ham med reolsystemet :-) ) , Robert Nellemann, Morian Hansen og mange flere, tegnede et billede af stærke danske racerkørere som ofte blev set i Skandinaviske løb og endda på engelske baner.

  RMF hylder den tid som var efter 2. verdenskrig, med et respektfuldt nik bagud i tiden!
  I de fantastiske og historiske lokaler hos Motorious, vil vi derfor gerne invitere til en lille særudstilling, med nogle enestående billeder fra før og nu, nogle få motorcykler vi føler passer ind på vores fantastiske Lakolk Strand på Rømø, samt et indblik i hvad Danmark kunne, dengang farfar var ung.

  På åbningsdagen, den 30. marts, vil folkene bag RMF være tilstede sammen med et antal af vores frivillige hjælpere og officials, alle die-hard vintage entusiaster.
  Kom og stil spørgsmål, få en hyggelig sludder, se hvad vi er for nogen og bliv klogere på om du måske kunne køre med på stranden.

  Vi ser frem til at se jer!

  Motorious &
  RMF Teamet,
  Thomas Toft Bredahl
  Carsten Bech
  Finn Andresen
  Steffen Sonnberg
  Holger Sonnberg

  #1028763
  Lörs von loco
  Lörs von loco
  Deltager

  FEDT ;-)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.